İzmir’in Çeşme ilçesinde normalleşmenin ilk gününde hareketlilik yaşandı. Tatile gelen vatandaşlar, esnafın yüzünü güldürdü.

Yaklaşık 1,5 yıldır süren kısıtlamalar bugün kaldırıldı. İzmir’in turizm cenneti Çeşme’de hareketlilik arttı, yoğunluğu oluşmaya başladı. Çeşme’de restoran işletmecisi Selim Akbaykal (39), kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte 21.00’den sonra ve pazar günleri hizmet verebilecekleri için mutlu olduklarını söyledi. Akbaykal, “Akşam servisi 20.00 gibi başlayarak 23.00’e kadar devam eden bir servis ancak 21.00’de kapatmak zorunda kalıyorduk. Kısıtlamaların kaldırılmasından çok memnunuz. Pazar günleri sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için restoran kapalı oluyordu, paket servis yapıyorduk. Pazar günleri de hizmet vereceğiz. Havalar Çeşme’de çok güzel. Plajlar ve oteller dolu. Bu durum da bizim işlerimize olumlu bir şekilde yansıyor. O açıdan güzel bir yaz geçireceğimizi düşünüyorum. Tüm personelimiz aşı oldu, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ediyoruz” dedi.

Categories:

Tags:

No responses yet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Archives
About Aravalli

There are many variations of dummy passages of Lorem Ipsum a available, but the majority have suffered that is alteration in some that form injected humour or randomised.

Categories
Archives